Schrijf je hier in voor de workshop!

Kies je lamp!/ 1 oktober 2020

Wat is er nu leuker dan je eigen lamp maken?

 

Tijdens deze combinatie workshop kies jij welke lamp je wil maken.

Kies bijvoorbeeld voor onze workshop topper de Kesbeke lamp met mini woestijn

Maak een stoere lamp van koperen buizen of van ga voor de sfeervolle drijfhout tafellamp gemaakt van een mooi stuk hout!

 

1. Kesbeke lamp met cactus €45,-

In deze workshop maken we stapsgewijs een originele lamp van een grote Kesbeke augurkenpot. Zelf monteer je het strijkijzersnoer aan de fitting en zet je een schakelaar en stekker aan je snoer. Om de lamp helemaal je eigen draai te geven, kan je er voor kiezen om mooie houten kralen aan je snoer te rijgen. 

 

Maak je lamp helemaal af door een mini woestijntje in de pot te creëren. Super leuk toch? 

 

2. Tafellamp Drijfhout: €52,50

Tijdens deze workshop maak je zelf een gave lamp van hout. Als eerst kies je een mooi stuk hout uit om mee te werken. (elk stuk is anders)  Daarna kies je een snoer en een kleur fitting die jij mooi vindt en het werk kan beginnen!

Stap voor stap zet jij je eigen lamp in elkaar. Je boort een gat in het hout waar jij de lamp wil hebben. Daarna monteer je zelf de fitting, schakelaar een stekker aan het snoer.

 

3. Koperen lamp: 'De broer van Britt' €55,-

Tijdens deze workshop maak jij in 2,5 uur tijd een stoere tafellamp van koperen buizen en strijkijzersnoer.

 Als eerst maak je een plan hoe je lamp eruit mag komen te zien. Doordat je de koperen buizen op verschillende lengtes af kan snijden en in elkaar kan zetten, bepaal jij zelf het model van je lamp! (Mits het binnen de materialen valt)

Wanneer je weet hoe je lamp er uit mag komen te zien, snijdt je de buizen op de gewenste lengte af en koppelt deze aan elkaar met de koppelstukken. Daarna monteer je de fitting, snoerschakelaar en stekker aan het snoer. Je eigen koperen lamp is klaar!

  

 

Locatie: Vang je droom

Adres: Kerkweg 67a in Santpoort- Noord

Tijd: 19.30 - 22.00

€ 45,00

  • Beschikbaar