ONLINE Workshop ~ Flessentuin/ 26 februari 2021

Is het even niet mogelijk om een workshop in het atelier te volgen of vind je het gewoon prettiger vanuit huis?

Dan is dit het perfecte GROENE UITJE VOOR THUIS!

 

Tijdens deze online workshop maak je thuis onder live online begeleiding, een eigen plantenterrarium in een mooie glazen fles van 5, 10 of 15 liter! Stap voor stap maken wij in 1,5 a 2 uur tijd een super toffe flessentuin. 

 

Na opgave voor de workshop zorg ik dat alle materialen bij jou thuisbezorgd worden.  De materialen, gereedschappen, de fles en zelfs de plantjes stuur ik in een pakket naar je op. Zo heb jij alles op tijd in huis om aan de workshop deel te nemen! (Let wel op: Maak het pakketje direct open als je het hebt ontvangen om de plantjes weer wat lucht te geven)

 

Hoe werkt een Flessentuin?

Je gaat aan de slag met verschillende plantjes, aarde en mos en maakt je eigen plantenwereld in glas! In de fles plant je een aantal plantjes die een langere tijd kunnen overleven een terrarium heeft naast licht maar weinig nodig. Het vocht in de fles verdampt en druppelt condens in de grond. Verdord blad wordt omgezet in voeding voor de planten. Zo creëer je een eigen ecosysteem dat zichzelf (zo goed als) geheel onderhoudt en lang mee gaat. Door de smalle hals van de fles bouwen we, met behulp van verschillende gereedschappen jouw ecosysteem in de fles.

 

Online een workshop volgen. Hoe doen we dat?

 

Deze workshop volg je in je eigen huis, achter je computer of tablet. We maken gebruik van Zoom, zodat we met elkaar kunnen videobellen.  In de week voorafgaand aan de workshop stuur ik alle materialen naar je op. Zodat je alles op tijd in huis hebt!

 

In deze week stuur ik je via de mail ook een link toe naar het videogesprek. Dan kan je alvast even uitproberen of het werkt. Een kwartier voordat de workshop begint ben ik al online en kan je alvast inloggen. 

 

Wat heb ik zelf nog nodig?

- plakband (als je de 5 liter fles maakt)

- theelepeltje ( als je de 5 liter fles maakt)

- een mok/ schepje om mee te scheppen

- 100 ml regenwater/ gekookt afgekoeld water

- laptop/pc/tablet zodat je live de workshop kan volgen

- een werkplek dat een beetje vies mag worden ;)

 

Kosten:

5 liter recht met oortje €39,- p.p.

5 liter fles bol € 45,- p.p. 

10 liter fles € 59,- p.p.

15 liter fles € 69,- p.p.

 

Compleet pakket, alle materialen, fles en plantjes + Exclusief verzending.

 

OPGEVEN KAN T/M MAANDAG 22 FEBRUARI 2021

 

Datum:  26 februari 2021

Tijd: 20.00 - 21.30 uur

€ 39,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1