Gastenboek

Ik word altijd heel blij van alle mensen die ik ontmoet tijdens de workshops.

Heb jij een workshop bij mij gevolgd of een product bij mij gekocht en wil je daar iets over delen? 

Dat kan hieronder :)

 

Liefs,

 

Britt 


Commentaren: 14
 • #14

  Janet Lew (zaterdag, 28 oktober 2023 16:21)

  Hoi Britt,

  Ik heb vandaag bij jou in de bieb in Barendrecht een hele leuke workshop flessentuin gevolgd. Ik ben er zo blij mee dat ik gelijk via de website 2 DIY pakketten heb besteld. Ik kan niet wachten totdat je binnenkort weer een workshop organiseert. Kom je weer gauw naar Barendrecht?

  Groetjes,
  Janet

 • #13

  Marlies (zaterdag, 06 mei 2023 22:14)

  Tijdens de vrijgezellenparty voor mijn dochter hebben we de workshop ecosysteem gedaan. We waren met 13 dames. Britt gaf ons een heldere uitleg en had een mooie keuze aan plantjes, steentjes en mossen voor ons beschikbaar. Het was erg leuk om bezig te zijn met het inrichten van de pot en te zien hoe iedereen enthousiast bezig was er een mooi werkstukje van te maken onder vakkundige begeleiding van Britt.
  Superleuke en gezellige workshop met mooie resultaten. Vooral ook leuk dat zo'n werkstuk vanaf nu alleen maar mooier wordt. zonder dat we er verder zelf nog veel aan hoeven doen. Heel erg bedankt voor de fijne middag!

 • #12

  Fam Brouwer (dinsdag, 16 november 2021 07:26)

  Hallo Britt,

  Met mijn zus en moeder heb ik samen de DIY kerstkrans gedaan als kadootje voor mijn moeder. Wat een heerlijkheid om uit te pakken. Het begon dus al gelijk goed. Er stond een duidelijke uitleg bij beschreven en we hebben het allemaal met veel plezier gedaan. Resultaat zijn 3 verschillende kransen en 3 hele blije mensen. Wat een leuk concept en wat een leuke ervaring met en mooi resultaat. Hartstikke bedankt.

 • #11

  Conny de Wit (donderdag, 25 februari 2021 21:59)

  Hoi Britt, ik heb de workshop online gevolgd via de P.V. vereniging van Revant, medisch specialistische revalidatie.
  Het uitpakken van het pakketje is al een feestje.
  Ik heb met veel plezier jou aanwijzingen gevolgd een een prachtige flessentuin is het resultaat. Bedankt.

 • #10

  Esther (vrijdag, 04 december 2020 23:31)

  Vandaag met een vriendin de workshop flessentuin gedaan. De spulletjes waren netjes op tijd bezorgd en goede uitleg. Een gezellig workshop online en een super leuke tuin gemaakt!

 • #9

  Geranne (woensdag, 06 mei 2020 21:37)

  Vanavond heb ik een online Workshop met droogbloemen gedaan. Super leuk om dit op deze manier toch te kunnen doen! Je bent gewoon thuis en gaat aan de slag met de materialen die Britt heeft opgestuurd. Via Skype ga je dan met elkaar aan de slag. Ik vond dat toch echt van meerwaarde; je krijgt uitleg en ook via Skype doe je het toch samen wat ervoor zorgt dat je toch echt het workshop gevoel krijgt! Dank je wel Britt!

 • #8

  Karin (vrijdag, 01 mei 2020 22:23)

  Vanavond de online workshop Kesbeke lamp met mini woestijn gevolgd. En wat was dat leuk! Lekker aan m’n eigen eettafel, skype aan en het pakketje van Britt erbij. Je deed het super Britt. Jouw uitleg en begeleiding was top. Ik heb ervan genoten en het eindresultaat is heel gaaf. Ik ben helemaal happy met m’n lamp! Lieve groetjes, Karin

 • #7

  Priscilla (zondag, 26 april 2020 15:17)

  Lieve Britt,
  Ondanks het moeten thuisblijven vanwege Corona was dit echt super leuk om te doen. De flessentuin workshop. Het ging echt prima via skype en met een super leuk resultaat! De fles staat te pronken. Ben best een beetje trots. En dat mag jij ook zijn, want ik kan mij voorstellen dat het op afstand toch lastiger is een workshop te geven. Je deed het top!
  Lieve groetjes,
  Priscilla

 • #6

  Tineke Selier (vrijdag, 06 maart 2020 09:17)

  Wouw Britt wat een fijne workshop.
  Je heldere uitleg en gezelligheid hebben mij geholpen een waanzinnige Kesbeke lamp mét woestijntje te maken.

 • #5

  Sandra (woensdag, 16 oktober 2019 10:34)

  Met onze personeelsvereniging een workshop flessentuin gedaan. Wat was het leuk! En wat was het resultaat mooi! Iedereen had het enorm naar zijn zin en heeft er een prachtige eye-catcher in huis bij.
  Dank je wel Britt (en moeder) voor de hele leuke workshop bij ons op kantoor.

 • #4

  Angelique (zaterdag, 14 september 2019 18:49)

  Hele leuke workshop flessentuin gehad. Ik had niet verwacht dat ik het zou kunnen. Maar met de hulp van Britt is het erg mooi geworden. Echt een aanrader.

 • #3

  Saskia (zondag, 18 augustus 2019 11:47)

  Samen met mijn moeder en zus heb ik de workshop Ecosysteem/Flessentuin gevolgd. Dit was superleuk om te doen! Britt gaf goede uitleg, hielp ons goed en we hadden keuze uit heel veel verschillende plantjes. Wij hebben een hele leuke middag gehad. Dankjewel!

 • #2

  Sophie (zaterdag, 15 juni 2019 11:50)

  Gisteravond een hele leuke workshop 'ecosysteem maken' gevolgd bij Britt! We waren maar met een klein groepje, dus Britt had alle tijd voor ons. De uitleg die ze gaf was helder en duidelijk en haar enthousiasme werkte ontzettend aanstekelijk;) Ik ben erg blij met mijn mini-ecosysteem! ik ga zeker nog een keer kijken naar de andere workshops! Dank je wel:)

 • #1

  Ada van Ginkel (vrijdag, 01 maart 2019 13:26)

  Samen met mijn kleindochter leuke workshop gehad.
  Mooi mini ecosystem in glazen vaas gemaakt en hij doet het fantastisch, heel blij mee.
  Dankjewel Britt!
  Succes met de workshops je doet het heel leuk!

  Groet Ada