Workshops op aanvraag/ eigen groep


Zoek je een leuk uitje voor een verjaardag, vrijgezellenfeest, babyshower of wil je gewoon een gezellig workshop volgen met een eigen groep? Neem contact met mij op en we plannen een creatieve workshop!

 

 

Wij bieden 3 type creatieve uitjes aan:

1. DIY pakketten.

 

De DIY pakketten zijn complete creatieve boxen met alle materialen in begrepen om het item te maken. De uitleg is bijvoegt als stappenplan op papier of als video tutorial te bekijken op Youtube. De deelnemers kunnen op een eigen gekozen moment het pakket maken. De DIY's beslaan vaak projecten die wat sneller klaar zijn dan de workshops.  (m.u.v. Flessentuin/Ecosysteem). Dit uitje is geschikt voor zowel kleine groepen als grote groepen.

 

Geschikt aantal deelnemers: 1 - 500 

 

 

2. Online live workshop via Zoom, Teams of ander medium.

 

Voor een online workshop spreken we een datum en tijd af wanneer wij elkaar live online ontmoeten voor de workshop. De deelnemers krijgen in de week voorafgaand aan de workshop alle materialen thuis geleverd. In deze week ontvangen ook alle deelnemers de inloglink. Op het afgesproken moment maken wij gezamenlijk stap-voor-stap het item. Ik begeleid de workshop en er is ruimte voor vragen, tips en interactie tussen de deelnemers. Dit uitje is geschikt voor kleine en grotere groepen. 

 

Geschikt aantal deelnemers: 5 - 100 (afhankelijk van de workshop)

3. Workshop op jullie locatie of in het atelier 

 

Het is ook mogelijk om een live workshop te organiseren op jullie locatie of voor groepen tot 20 personen in ons atelier. In het atelier is alles aanwezig om de workshop te volgen en ik verzorg een lekker kopje koffie en thee. Wanneer ik bij jullie op locatie kom, neem ik alle materialen en gereedschappen mee om de workshop te geven. De workshopruimte en aankleding wordt door jullie verzorgt. Bij deze optie is er veel ruimte om zelf de dag/avond in te delen en contact tussen de collega's. 

 

Geschikt aantal deelnemers: In atelier: 4- 20 / Op locatie: 5 - +- 35.  

 

Vrijwel alle Workshops en DIY pakketten op de website zijn geschikt voor de bovenstaande opties. Wil je graag een DIY of Workshop speciaal afgestemd op jouw wensen? Ik kijk graag met jou naar wat passend is voor jullie event. 

 

Kosten:

De prijs van de workshop per persoon,  staat aangeven bij de betreffende workshop of DIY.

De prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten. 

 

Verzendkosten

- brievenbuspakket: €4,60

- 'normaal' pakket: €6,95

- wanneer er meerdere pakketten naar 1 adres verstuurd worden, kosten in overleg.

 

Reiskosten

- reis-tijdvergoeding: €0,35 per kilometer/ retour vanaf Egmond aan den Hoef.

 

Groepskorting:

Voor groepen vanaf 20 deelnemers krijg je 5% korting op de workshopprijs (exclusief verzendkosten/reiskosten)

  

Wil je meer weten over workshops voor Bedrijven of er één boeken? Neem dan contact met ons op via het Onderstaande formulier of mail naar : Britt@vangjedroom.com

 

 

Vul het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.


Wil je een workshop plannen? Stuur mij een berichtje!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.