Workshops op aanvraag/ eigen groep


Zoek je een leuk uitje voor een verjaardag, vrijgezellenfeest, babyshower of wil je gewoon een gezellig workshop volgen met een eigen groep? Neem contact met mij op en we plannen een creatieve workshop!

 

 

Wij bieden 3 type creatieve uitjes aan:

1. Workshop op jullie locatie of gehuurde locatie.

 

Het is mogelijk om een privé workshop te organiseren op jullie locatie naar keuze. Dat kan bij iemand thuis of op werk zijn, maar ook op een gehuurde locatie. 

 

Hebben jullie zelf GÉÉN geschikte ruimte voor de workshop? In overleg is het mogelijk om workshopruimte: HET ATELIER in Uitgeest af te huren. Een sfeervolle ruimte geschikt voor 6- 20 deelnemers. De kosten bedraagt hiervoor €80,- inclusief koffie/ thee en wat lekkers. (onafhankelijk van het aantal deelnemers)

 

Wanneer ik bij jullie op locatie kom, neem ik alle materialen en gereedschappen mee om de workshop te geven. De workshopruimte en aankleding wordt door jullie verzorgt. Bij deze optie is er veel ruimte om zelf de dag/avond in te delen en gezellig contant met elkaar. 

 

Reiskosten

- reis-tijdvergoeding: €0,35 per kilometer/ retour vanaf Castricum

Groepskorting:

Voor groepen vanaf 20 deelnemers krijg je 5% korting op de workshopprijs (exclusief verzendkosten/reiskosten)

 

Geschikt aantal deelnemers: 8 - 100+ (afhankelijk van de workshop)

 


2. Online live workshop via Zoom of Teams.

 

Voor een online workshop spreken we een datum en tijd af wanneer wij elkaar live online ontmoeten voor de workshop. De deelnemers krijgen in de week voorafgaand aan de workshop alle materialen thuis geleverd. In deze week ontvangen ook alle deelnemers de inloglink. Op het afgesproken moment maken wij gezamenlijk stap-voor-stap het item. Ik begeleid de workshop en er is ruimte voor vragen, tips en interactie tussen de deelnemers. Dit uitje is geschikt voor kleine en grotere groepen. 

 

Geschikt aantal deelnemers: 5 - 100+  (afhankelijk van de workshop)

 


3. DIY pakketten.

 

De DIY pakketten zijn complete creatieve boxen met alle materialen in begrepen om het item te maken. De uitleg is bijvoegt als stappenplan op papier of als video tutorial te bekijken op Youtube. De deelnemers kunnen op een eigen gekozen moment het pakket maken. De DIY's beslaan vaak projecten die wat sneller klaar zijn dan de workshops.  (m.u.v. Flessentuin/Ecosysteem). Dit uitje is geschikt voor zowel kleine groepen als grote groepen.

 

Geschikt aantal deelnemers: 1 - 500 

 

 


Vrijwel alle Workshops en DIY pakketten op de website zijn geschikt voor de bovenstaande opties. Wil je graag een DIY of Workshop speciaal afgestemd op jouw wensen? Ik kijk graag met jou naar wat passend is voor jullie event. 

 

Kosten:

De prijs van de workshop per persoon,  staat aangeven bij de betreffende workshop of DIY.

De prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten. 

 

Verzendkosten

- brievenbuspakket: €5,-

- 'normaal' pakket: €7,95

- wanneer er meerdere pakketten naar 1 adres verstuurd worden, kosten in overleg.

 

Reiskosten

- reis-tijdvergoeding: €0,35 per kilometer/ retour vanaf Castricum

 

Groepskorting:

Voor groepen vanaf 20 deelnemers krijg je 5% korting op de workshopprijs (exclusief verzendkosten/reiskosten)

  

Wil je meer weten over workshops voor Bedrijven of er één boeken? Neem dan contact met ons op via het Onderstaande formulier of mail naar : Britt@vangjedroom.com

 

 

Vul het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.


Wil je een workshop plannen? Stuur mij een berichtje!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.