Mededeling!

 

Helaas is het - door de maatregelen van de overheid-  op dit moment niet mogelijk om de workshops live in het atelier of op locatie te volgen. 

Dat is natuurlijk heel erg jammer.

 

Maaaarrr niet getreurd, de leukste workshops kan je nu ook online volgen!

 


Workshop Moswandje maken

 

Wil jij een echt groen kunstwerk aan de wand?

Maak van jouw interieur een echte Urban jungle met dit gave moswandje!

Tijdens deze workshop maak jij een eyecatcher voor aan de muur van ECHT MOS. Het mos heeft een behandeling gehad zodat het heel lang mooi blijft en jij er niet meer aan hoeft te doen! (Geen water geven. Super handig toch?!)

 

Je maakt het schilderij op een MDF schijf met een diameter van 40cm (best groot dus;)). Je krijgt standaard 4 kleuren groen mos en kan zelf nog een accent kleur erbij kiezen. Om het schilderij nog wat spannender te maken kan je er voor kiezen om wat stukjes boomschors of hout te toevoegen. Zo maak jij een klein landschapje voor aan de muur!

 

Online een workshop volgen. Hoe doen we dat?

Als je mee wil doen aan de workshop geef je jezelf op via de website. Zo kan ik alle materialen op tijd naar je verzenden zodat je alles in huis hebt voordat de workshop begint. 

  

Deze workshop volg je in je eigen huis, achter je computer of tablet. We maken gebruik van Zoom, zodat we met elkaar kunnen videobellen.  ( Wanneer je met een eigen groep een online workshop wil volgen, is het ook mogelijk een ander medium zoals MicrosoftTeams te gebruiken)

Een aantal dagen van te voren stuur ik je via de mail een link toe naar het videogesprek.  Dan kan je alvast even uitproberen of het werkt. Een kwartier voordat de workshop begint ben ik al online en kan je alvast inloggen. 

 

Wat zit er in het pakket? 

MDF schijf van 40cm

- 4 kleuren groen geprepareerd rendiermos

- 1 kleur mos naar keuze (roze, zwart of licht blauw)

- boomschors

- ophanghaakje

 

Wat heb ik zelf nog nodig?

- Lijmpistool

- Hamer

- laptop/pc/tablet zodat je live de workshop kan volgen

 

Workshop duur:

Ongeveer 1,5 uur.

 

Kosten:

Compleet pakket + exclusief verzending: 

 

 

ACTIE PRIJS €42,50,- p.p. inclusief alle materialen en online begeleiding

 

Exclusief verzendkosten a €6,95 per pakket.