Workshop Kokedama plantenhanger

Beschikbare datums


September 2024


Kokedama plantenhanger - - @ Het Atelier Uitgeest

Kokedama Plantenhanger ~Japanse Bonsaikunst

 

Ben jij ook zo'n plantenliefhebber? Dan is deze workshop echt wat voor jou!  Maak van jouw huis ook een echte Urban jungle met deze toffe Kokedama's!

 

Kokedama is een Japanse Bonsai-stijl en is erg populair in Japan. Het is een Bonsai-techniek waarbij de wortels van de plant in een bolletje mos groeien. Kokedama betekent dan ook letterlijk mosbal. ;) Tijdens deze workshops maak jij toffe planten 'bollen' gebaseerd op deze Japanse Bonsai-kunst. Het mos vervangt de pot van de plant, zodat jij de Kokedama  zo op een schaaltje kan neerzetten of ophangen met een hanger.

 

Je kiest  mooie planten uit waar jij Kokedama's mee gaat maken. (Je gaat met twee Kokedama's naar huis!) Ik leer je de techniek en vertel je hoe jij de Kokedama's het best kan verzorgen. We gaan aan de slag met Japanse klei, bonsai grond, mos en touw, en maken de mooiste creaties! Eenvoud is hier het toverwoord.

 

Tijdens deze workshop is er een ruime keuze uit verschillende mooie (hippe) planten om jou Kokedama mee te maken.

Je kan kiezen om de Kokedama's op te hangen in een hanger van macramé of op een schotel te plaatsen.

 

Datum: 

Tijd: 

Locatie: Het Atelier Uitgeest

Meldijk 4 in Uitgeest

€ 45,00

  • Uitverkocht

Momenteel staan er geen workshops gepland. Wil je deze workshop graag volgen? Laat het mij weten en we plannen een datum in.