Kokedama's ~ Japanse plantenkunst


Live Workshop ~ in atelier of op locatie

Ben jij ook zo'n plantenliefhebber? Dan is deze workshop echt wat voor jou!  Maak van jouw huis ook een echte Urban jungle met deze toffe Kokedama's!

 

Kokedama is een Japanse Bonsai-stijl en is erg populair in Japan. Het is een Bonsai-techniek waarbij de wortels van de plant in een bolletje mos groeien. Kokedama betekent dan ook letterlijk mosbal. ;) Tijdens deze workshops maak jij toffe planten 'bollen' gebaseerd op deze Japanse Bonsai-kunst. Het mos vervangt de pot van de plant, zodat jij de Kokedama  zo op een schaaltje kan neerzetten of ophangen met een hanger.

 

Je kiest twee mooie planten uit waar jij Kokedama's mee gaat maken. Ik leer je de techniek en vertel je hoe jij de Kokedama's het best kan verzorgen. We gaan aan de slag met Japanse klei, bonsai grond, mos en touw, en maken de mooiste creaties! Eenvoud is hier het toverwoord.

 

Tijdens deze workshop is er een ruime keuze uit verschillende mooie (hippe) planten om jou Kokedama mee te maken.

 Je kan kiezen om de Kokedama's op te hangen in een hanger van macramé of op een schotel te plaatsen.

 

Onze locatie:

Duur: 2 uur

Prijs: €40,-

Alle materialen, koffie/thee en wat lekkers inbegrepen.

 

Op locatie

Groepen vanaf  6 personen

Prijs:€40,- + eventuele reiskosten.

 


Online workshop

Kokedama Plantenhanger ~Japanse Bonsaikunt

 

Kokedama is een Japanse Bonsai-stijl en is erg populair in Japan. Het is een Bonsai-techniek waarbij de wortels van de plant in een bolletje mos groeien. Kokedama betekent dan ook letterlijk mosbal. ;)

 

Tijdens de online workshop maken we 2 toffe 'plantenballen' gebaseerd op deze Japanse Bonsai-kunst. Ik laat je zien hoe je een de Kokedama maakt én vertel ik je hoe je de planten het beste kan verzorgen

 

Wanneer de planten goed worden verzorgd kunnen ze lang mee gaan!

 

In de box zit alles wat je nodig hebt om 2 Kokedama's te maken. Je kan ervoor kiezen om de Kokedama's op een schaaltje te zetten of op te hangen.

 

 Keuze:

- 2x macramé hanger of 2x terracotta schaal

 

Online workshop: €40,- p.p. incl. btw

verzendkosten: €7,25 p.p. incl. btw Kijk hier voor de reeds geplande workshops


Wil jij je opgeven voor een workshop?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.